Hírek - Bányai Gábor

Bányai Gábor mutatta be a Fidesz kiskunhalasi jelöltjeit

Bányai Gábor mutatta be a Fidesz kiskunhalasi jelöltjeit
A  Kiskunhalasi Művelődési Központ színháztermében mutatta be Bányai Gábor megyeelnök hivatalosan a Fidesz-KDNP helyi képviselőjelöltjeit és polgármesterjelöltjét.
Mint kiderült, Fülöp Róbertet – a jelenlegi alpolgármestert - indítják polgármesternek és valamennyi választókerületben állítottak jelöltet. Az 1-es körzetben Farkas Dániel, a 2-ben Laskovicsné Terzics Edit, a 3-ban Hunyadi Péter, a 4-ben Gyöngyi László, az 5-ben Aradszky Lászlóné, a 6-ban Dr. Bognárné Nagy Éva, a 7-ben Vincze Attila, a 8-ban Dr. Skribanek Zoltán, a 9-ben Hevesiné Vincze Éva, míg a 10-ben Kuris István László képviselik majd megválasztásuk esetén a választókerület lakóit.
Fidesz Kiskunhalas - Kampánynyitó 2014.augusztus 25.A jelenlévő Bányai Gábor országgyűlési képviselő hangsúlyozta: A jelöltek közvetlen kormányzati kapcsolatrendszere óriási előnyt jelenthet majd a városnak.

A Fidesz helyi programjának segítségével, iránymutatásával Halas ismét hatalmas lehet és visszakaphatja térségi központi szerepét-hangoptt el az eseményen.


Forrás: halasifidesz.hu

-tk-


Page generated in 565,8 miliseconds.