Hírek - Bányai Gábor

Faddikor - vállalkozásfejlesztés, új munkahelyek

Faddikor - vállalkozásfejlesztés, új munkahelyek

Életet lehelni a vidékbe! Ez volt a mottója a március 29-én átadott új Faddikor üzemegységnek. Faddi János 1994-ben indult vállalkozása tipikus példája a tenni, alkotni akaró vállalkozói szellem érvényesülésének, amely március 29-én újabb állomásához érkezett, a több mint 1000 négyzetméteres, hat mozgódaruval megépített üzemcsarnok beüzemelésével.

Bányai Gábor a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte a meghívott partnereket és vendégeket. Az elnök erősítette a közönséget, hogy érdemes vállalkozni a térségben, amelynek figyelemre méltó példája a Faddikor Kft. élelmiszeripari tartályokat gyártó vállalkozása. Az új üzemcsarnok beruházás, uniós forrásból, 60 %-os intenzitással (40 % önerő) valósult meg. A több mint 96 milliós költségvetésű projekt 10-15 újabb környékbeli munkavállalónak nyújt elhelyezkedési lehetőséget.


Hazai munkaerővel és technológiával elsősorban exportértékesítést valósít meg a Faddikor Kft., amely Magyarország gazdasági növekedését és külkereskedelmi mérlegét is javítja.  A megyei elnök szerint: „Többek között ilyen és ehhez hasonló kis és középvállalkozások eredményes munkája hozta a válság közepette is Magyarország gazdasági sikereit. Munkahelyeket a munka teremt, meg a vállalkozni, a felelősséget vállalni merő ember, nem szóbeli fikciók. Értéket, javakat a gondolkodó, vállalkozó munka hozhat létre és ebben segít a kormányzati politika, meg jó magam is. Gratulálok Faddi Jánosnak az újabb előrelépéshez!”

 

A megnyitón Ifj. Faddi János, a tulajdonos nevében mondott pohárköszöntőt, majd a vendégek bejárták az új üzemcsarnokot és a mellette lévő szociális létesítményeket.Page generated in 605,7 miliseconds.