Hírek - Bányai Gábor

Hende: Bányai Gábor a legjobb

Hende: Bányai Gábor a legjobb

A kampányhajrában Bács-kiskun megyei választó kerületi körúton vett részt Hende Csaba honvédelmi miniszter március 25-én, Bányai Gábor, a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje vendégeként. Az út során villámlátogatást tettek Bácsalmáson és Jánoshalmán, majd az utolsó állomáson, a kiskunhalasi kampányközpontban sajtótájékoztatót tartottak. Este 6 órakor teltház és vastaps fogadta a minisztert, amikor megérkezett a Tiszti Klub nagytermébe a FIDESZ-KDNP kampánygyűlésére.

Farkas Dániel, a FIDELITAS Bács-kiskun megyei alelnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Bányai Gábor üdvözölte a minisztert és a több mint százfős közönséget. A képviselő hangsúlyozottan kérte a szimpatizánsokat, ne bízzák a véletlenre az április 6-i szavazást, mert az utolsó pillanatig nagyon nagy lesz a verseny. „Az összefogásnak, most hatványozottan megnőtt a jelentősége” – mondta. Bányai Gábor jelezte, hogy a napokban elindult baloldali lejárató kampány személyét is érintheti, de kijelentette, hogy nincs félni valója. „Inkább a tetteimet értékeljék, mint az ellenfelek rosszízű megjegyzéseit!”

 

Bányai Gábor számszerűen felsorolta azon eredményeit, amelynek közelébe sem érnek ellenfelei, mindezen beruházásokat képekkel, adatokkal, kivetítőn is láthatta a közönség. „A Bácska, a Homokhátság, a térség lakói nem a felszólalásaim számát jegyzik, hanem azt az úthálózatot, amelynek több mint 100 km-ét felújítottuk a képviseleti időszakomban. A  vállalkozók biztatnak  és értékelik a munkám, mert új üzemcsarnokok, telephelyek létesítésben segítettem, mert korszerű berendezésekhez jutottak, amelyekkel újabb munkahelyeket teremtettünk közösen, különböző pályázati forrásokból és ebből szép számmal számolhatok be a választóknak. Egészségügyi központ, kastélyfelújítás, művelődési házak, sportlétesítmények és egyéb infrastruktúrafejlesztések kötődnek a nevemhez. A FIDESZ-KDNP képviselői munkamegosztásában számomra az ügyek elintézése, gyorsítása jutott, mert ez az erősségem, míg más frakciótársaim a törvényhozásban jeleskedtek” – hangsúlyozta.

 

A rövid képviselői felvezető után Hende Csaba honvédelmi miniszter szólt a fórum résztvevőihez. „Mielőtt általában értékelnék, azzal kezdem, hogy Bányai Gábor a legjobb képviselő, akit ismerek. Ezért önöknek nem lesz nehéz a választás. Óriási tétje van a 12 nap múlva megtörténő választásoknak, mert most a keletközép-európai térségben azokat az egyedülálló eredményeket kell megvédenünk, amelyeket egy sajátos, teljesen újnak mondható társadalom és gazdaságfilozófiai mentén valósított meg Orbán Viktor vezetésével a magyar kormány.” A miniszter kihangsúlyozta, hogy a sikereket úgy érte el hazánk, hogy közben az emberek terheit csökkentette. A kormányzat programjaival esélyt adott a munkavilágába való visszatérésnek, növelte a foglalkoztatást, emelte a minimálbért, családbarát intézkedéseket hozott. Ezeket az eredményeket vállaltan megakarják szüntetni a politikai ellenfelek. „Nem szabad engednünk ezt, ennek pedig a legegyszerűbb módja a FIDESZ-KDNP-re és Bányai Gáborra szavazni” – zárta mondandóját a miniszter.

 

A fórum végén kérdésekre adott lehetőséget a közönségnek Bányai Gábor és Hende Csaba, ám a felszólalók inkább értékelést és biztatást fogalmaztak meg feléjük, azzal a gondolatisággal, hogy folytassák a megkezdett irányt és ha lehet legyenek még bátrabbak az elképzelések megvalósításában. A fórumot követően a Halas Televízióba ment Hende Csaba, ahol a Beszéljünk róla magazinnak, mint honvédelmi miniszter adott interjút, amit március 26-án, szerda este 19.30-tól láthat a közönség felvételről.


Page generated in 622,5 miliseconds.