Hírek - Bányai Gábor

Lezsák Sándor és Bányai Gábor Lakiteleken szólalt fel

Lezsák Sándor és Bányai Gábor Lakiteleken szólalt fel
Az Országgyűlés alelnöke, Bács-Kiskun megye 4-es választókerületének Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje Lakiteleken, a Nemzeti Fórum országos kampánynyitó rendezvényén mondott beszédet.

 


A Nemzeti Fórum Szövetségben című rendezvényen Bányai Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, aki Bács-Kiskun megye 5. számú választó kerületében a 2014-es választásokon is a Fidesz színeiben indul, a rendszerváltás bölcsőjének nevezte Lakitelket.

Bányai Gábor Bács-Kiskun Megyei


A Nemzeti Fórum elnöke, Lezsák Sándor szerint 4 éve újjászerveződött Magyarország. "Kétharmaddal kaptunk lehetőséget, hogy megállíthatatlanul és feltartóztathatatlanul tegyük a dolgunkat" - hangsúlyozta. A rendszerváltást követő 7. választásra készülünk - emlékeztetett.

V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár Lezsák Sándor támogatásáról beszélt, s munkáját említette a tanyaprogram, a nemzeti lovas program, valamint a Hungarikum törvény kidolgozása kapcsán. Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára  a magyar fiatalok oktatása érdekében tetteket emelte ki.

MTI/MCOnet


Page generated in 639,7 miliseconds.