Hírek - Bányai Gábor

TOP-os forrást nyert Bács-Kiskun megye

TOP-os forrást nyert Bács-Kiskun megye
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében újabb pozitív döntések születtek, 193 nyertes összesen több mint 23 milliárd forintot nyert el.
A TOP lehetőséget biztosít a megfelelő település- és gazdaságfejlesztésre, így elsősorban az önkormányzatok fejlesztéséhez nyújt forrásokat. A megyét érintő támogatással lehetőség nyílik az ipari parkok, iparterületek fejlesztésére Baján és Kiskunhalason, emellett több pályázat keretében inkubátorházak, a helyi gazdaság és turizmus fejelsztésére, a foglalkoztatás az életminőség javítására, a közszolgáltatások fejlesztésére, valamint zöld városok kialakítására jut forrás.


A TOP keretében 193 nyertes több mint 23 milliárd forintot nyert el Bács-Kiskun megyében
A TOP keretében 193 nyertes több mint 23 milliárd forintot nyert el Bács-Kiskun megyébenKalocsány és Kiskőrösön környezetvédelmi és infrastruktrurális fejlesztések valósulnak meg, míg Kiskunhalason és Kunfehértón a közlekedést érintik a felúítások. A projektek keretében számos önkormányzati épületet korszerűsítenek, valamint az egészségügyi alapellátás és a szociális alapszolgáltatások infrastruktúrájának bővítése valósul meg.


/T.D.


Page generated in 700 miliseconds.