Hírek - Bányai Gábor

Zrínyi 1566

Zrínyi 1566

Kiskunhalason március 30-ám teltház előtt, ismét óriási közönségsikert aratott a Zrínyi 1566 című rock musical a filmszínházban. Az előadást megtekintette a szerző, Moravetz Levente színész, az egri Gárdonyi Géza Színház rendezője, akit felesége, Dévényi Ildikó színésznő is elkísért. A Moravetz-darabot a kiskunhalasi Kaméleon Társulat 14 előadással mutatta be, eddig több mint 3600 néző előtt.

A nézőtéren jelen volt Bányai Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, a színházi darab fővédnöke, aki virágcsokorral köszönte meg az alkotóknak a nagyszerű produkciót. Bányai Gábort köszöntésre kérték fel, de csak néhány másodperc erejéig vette magához a mikrofont és azt kérte a rendezőktől, hogy a rá szánt időben inkább a finálét énekeljék el újra a majd 300 nézőnek.

 

A szerző Moravetz Levente is szólt a nagyérdeműhöz. Mondandójában színészkollégáknak, művészeknek nevezte az előadókat. Kiemelte mennyire megfogta az emberi odaadás, amit megtapasztalt a színpadra lépőktől és a technikai személyzettől. Elismerését fejezte ki a társulat vezetőinek, külön kihangsúlyozva Czagányné Pásztor Anikó elkötelezettségét a darab megvalósítása érdekében.

 

A Zrínyi 1566 című rock musicalt, aki eddig nem látta megtekintheti még, igaz erre már csak egy nap esélye van, hiszen az utolsó előadás március 31-én, hétfőn lesz a Kiskunhalasi Filmszínházban.Page generated in 568,2 miliseconds.